Īstenots projekts "Dabas koncertzāle 2021"

19.04.2022
Projekta numurs: 1-08/54/2021
Gads: 2021
Vadlīnija: Multisektoriālie projekti

„Dabas koncertzāles” pasākuma mērķis ir palielināt sabiedrības izpratni par Eiropas Savienības aizsargājamiem biotopiem un pareizu to apsaimniekošanu. Vides (angļu val. ambient) mūzikas pasākums „Dabas koncertzāle" top zinātnes un mākslas saskarsmē – zinātnieki, mūziķi, dzejnieki, fotogrāfi un filmu autori kopīgi veido izrādi, kuras galvenais varonis ir daba. 2021. gada Dabas koncertzāles stāstnieks/varonis – Sosnovska latvānis (Heracleum sosnowsky), savukārt gada tēma ir invazīvās floras un faunas sugas.

Lai veicinātu sabiedrības informētību par projektu, kā arī ilgtermiņa mērķa sasniegšanu – sabiedrības iesaisti dabas aizsardzības pasākumos – projekta īstenotājs biedrība “Dabas koncertzāle” ir izstrādājusi projekta mārketinga un komunikācijas plānu (Finansēšanas līguma 5. pielikums).

Šajā atskaitē ir apkopota informācija par projekta “Dabas koncertzāle 2021” (projekta Nr. 1-08/54/2021) mārketinga un komunikācijas plāna izpildi. Projekta “Dabas koncertzāle 2021” publicitātes pārskats ir uzskatāms kā daļa no šīs atskaites un tas ir pievienots pielikumā.

Projekta kopsavilkums.

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.