LVAF projekta “Pasaules ap mums” ietvaros norisināsies konference DU studiju un pētniecības centrā "Ilgas"

20.10.2023

No 20. līdz 21. oktobrim projekta “Pasaules ap mums” ietvaros Daugavpils Universitātes studiju un pētniecības centrā "Ilgas" norisināsies konference, kurā ir aicināti piedalīties aktīvākie projekta dalībnieki. Konferences laikā būs iespēja iepazīsies ar Daugavpils Universitātes studiju un pētniecības centrā "Ilgas" veiktajiem zinātniskajiem pētījumiem bioloģiskās daudzveidības izpētes jomā, klausīties pētnieku stāstījumos par ekspedīcijām uz dažādiem planētas reģioniem, kā arī apkopot un apspriest projekta ietvaros veiktos dabas novērojumus. Jauniešiem būs iespēja piedalīties diskusijā par projekta rezultātiem un interesanti pavadīt laiku ar domubiedriem.

Pasākuma noslēgumā tiks apbalvoti uzvarētāji, kuri visaktīvāk veikuši savvaļas sugu novērojumus un aktīvāk iesaistījušies citās projekta aktivitātēs! Konferences programma.

Projektu realizē biedrība “Daugavpils Universitātes Dabas izpētes un vides izglītības centrs” sadarbībā ar Daugavpils Universitāti, biedrību “Environmental Society”, Vispasaules bioloģiskās daudzveidības informācijas centru (GBIF), kā arī dabas novērojumu portāliem iNaturalist un PlutoF.

Projektu finansē Latvijas vides aizsardzības fonds projektu konkursa aktivitātes "Videi draudzīga dzīvesveida izglītojošu pasākumu īstenošana" ietvaros. Vairāk par projekta ietvaros notiekošajām aktivitātēm var uzzināt Facebook un Instagram profilos: @pasaulesapmums.

Papildus informācija:
Daugavpils Universitates
Dabas izpētes un vides izglītības centrs

Projekta kontaktpersona:
jaunatnes lietu speciāliste Aija Sauļeviča
e-pasts: pasaulesapmums@inbox.lv

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.