• Sākums >
  • Aktualitātes >
  • Projektu jaunumi >
  • Latvijas Universitātes starptautiskā konferencē ziņos par mikroplastmasas piesārņojuma dinamiku Baltijas jūras un Rīgas līča piekrastes smiltīs Latvijā

Latvijas Universitātes starptautiskā konferencē ziņos par mikroplastmasas piesārņojuma dinamiku Baltijas jūras un Rīgas līča piekrastes smiltīs Latvijā

28.02.2023

Šā gada 15. martā Latvijas Hidroekoloģijas institūta zinātniskā asistente Alise Bebrīte piedalīsies Latvijas Universitātes 81.Starptautiskajā zinātniskajā konferencē apakšsekcijā “Latvijas ūdeņu vides pētījumi un aizsardzība” ar mutisko ziņojumu “Mikroplastmasas piesārņojuma dinamika Baltijas jūras un Rīgas līča piekrastes smiltīs Latvijā – divu gadu salīdzinājums”.

Konferences darba kārtība tiks organizēta sekciju sēdēs 4 zinātņu nozaru blokos (Dabas zinātnes, Humanitārās zinātnes, Medicīnas un veselības zinātnes, un Sociālās zinātnes) un starpdisciplināri.

 Piedalīšanās konferencē notiek ar Latvijas vides aizsardzības fonda atbalstītā projekta "Mikroplastmasas piesārņojuma monitoringa pilnveidošana upēs un jūras piekrastes smiltīs" (Nr. 1 08/37/2022) ietvaros.

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.