• Sākums >
  • Aktualitātes >
  • Projektu jaunumi >
  • DELFI portālā ir dots ieskrējiens jaunai dzīvesstila pieredzes apmaiņas kampaņai “ES DARU TĀ!” kurā smelties idejas kā ar prieku dzīvot dabai draudzīgāk!

DELFI portālā ir dots ieskrējiens jaunai dzīvesstila pieredzes apmaiņas kampaņai “ES DARU TĀ!” kurā smelties idejas kā ar prieku dzīvot dabai draudzīgāk!

12.01.2021

Janvāra sākuma ar sevi iepazīstina kadra personība Madara Botmane, piesakot pašu kampaņu un pirmo konkursu, gan iepazīstinot ar pirmajiem cilvēkiem, kuru dzīves pieredzes viņa iztaujās. Nākamajā nedēļā DELFI tiks prezentēts arī dabai draudzīga dzīvesveida tests un līdz janvāra beigām katru nedēļu arī pirmās 3 tīkla pričas (priča - pamācošs stāsts).

Sākot ar februāri līdz maija beigām katru nedēļu (pirmdien, trešdien un piektdien) iznāks pa vienai pričai, kas pavisam kopā veidos 50 pieredzes stāstu sērijas. Katrā 5 minūšu sērijā galvenais varonis iepazīstina ar kādu videi draudzīgu lietu, kuru viņš dara savā ikdienā, kas var būt iedvesmojoša jebkuram no mums. Bieži to papildinās arī īss telefona stāsts no kādas citas vietas pasaulē, kurā spoguļosies apskatītā tēma citas kultūras pieredzē. 
Paralēli no februāra līdz maijam žurnālā “IR” tiks publicētas intervijas īpašā “ES DARU TĀ!” rubrikā. Februārī radio SWH raidījumā “TIK TIK TIK” reizi nedēļā notiks īsa intervija ar kāda stāsta varoni un mēneša noslēgumā, visu nedēļu notiks radio konkurss, aicinot cilvēkus atbildēt un dalīties ar asprātīgiem pieredzes stāstiem no savas ikdienas, kas saistīti ar videi draudzīgu dzīvesveidu.”

Projekta "Es daru tā!" ietvaros ikviens arī tiek aicināts piedalīties konkursā – "Es daru tā!" "Facebook" lapā daloties ar savu oriģinālo un dabai draudzīgo veidu, kā atbrīvojies no Ziemassvētku eglītes, iespējams tikt pie balvas no AS "Latvijas valsts meži".

Kampaņas video pieejami sekojošā saitē  https://www.delfi.lv/news/national/es-daru-ta

Projekts “Kampaņa “ES DARU TĀ!”” tiek īstenots ar Latvijas vides aizsardzības fonda finansiālu atbalstu.

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.