Elektronikas diena 2019

05.12.2019

Aicinām elektronikas novirziena tehniskās jaunrades pulciņu dalībniekus, ka arī pulciņu un vispārizglītojošo skolu skolotājus piedalīties ikgadējā elektronikas un elektrotehnikas nozares rīkotajā pasākumā „ELEKTRONIKAS DIENA 2019”.

Elektronikas diena 2019” norisināsies 2019.gada 9.novembrī Rīgas Tehniskās universitātes Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes telpās Āzenes ielā 12, Rīgā.

Šajā gadā elektronikas dienas fokuss ir videi draudzīga un atbildīga rīcība ar elektroierīču un bateriju atkritumiem. Pasākuma ietvaros notiks:

  • Elektronikas konkurss “Jaunais elektroniķis 2019”
  • Elektronikas pulciņu darbu izstāde
  • Seminārs skolotājiem
  • Mini izrāde par zaļu dzīvesveidu ar mošķiem, tēliem, par priekiem, brīnumiem, ko izpildīs jaunie aktieri Una Eglīte, Mārtiņš Gailis un Agris Krapivņickis
  • Izglītojoša spēle ar Starptautisko inovāciju skolu “Ko darīt ar veco datoru un baterijām – rīkojies videi draudzīgi!”
  • Interaktīva darbnīca ar Laboratorium.lv “Bateriju ķīmija”

Vairāk par “Elektronikas dienu 2019” – PASĀKUMA NOLIKUMĀ. Dalība pasākumā ir bez maksas!

Pieteikšanās līdz 2019.gada 5.novembrim, aizpildot pieteikuma anketas:

 Vēršam uzmanību, ka komandu skaits dalībai konkursā “Jaunais elektroniķis 2019” ir ierobežots un organizatoriem ir tiesības neapstiprināt dalību konkursā. Par komandas reģistrēšanu dalībai konkursā tiks nosūtīts apstiprinājuma e-pasts.

Kontaktinformācija papildus jautājumiem:
Ilgmārs Purmalis
Tālrunis: 67288360
e-pasts: 
elektronikasdiena@letera.lv
Pasākums tiek līdzfinansēts ar Latvijas Vides aizsardzības fonda un projekta Nr.3.2.1.1/16/A/006 “Latvijas Elektronikas un elektrotehnikas nozares klasteris” atbalstu.
 

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.