Aicina Mazsalacas skolēnus piedalīties konkursā "Es, vide, klimats memēs"

24.10.2019

Līdz šā gada 30. oktobrim Mazsalacas vidusskolas skolēnus aicina iesaistīties radošajā konkursā “Es, vide, klimats memēs”. Konkursa mērķis ir veicināt bērnos un jauniešos izpratni par vides un dabas resursu izmantošanas iespējām esošos resursus izmantot atkārtoti jeb jaunā kvalitātē, par klimata pārmaiņām un iespējām tās ierobežot, par dabas saglabāšanas nepieciešamību, esošo daudzveidību un tās nozīmi, veidojot memes ar uzsaukuma tekstu no paša uzņemtiem foto attēliem vai video.

Izvērtēšanai tiek pieņemtas mēmes, kas veidotas brīvi izvēlētā tehnikā - fotogrāfija, zīmējums, datorgrafika vai video. Savukārt tēmas, kuras jāatspoguļo mēmēs: vides un dabas resursu izmantošana, iespējas esošos resursus izmantot atkārtoti jeb jaunā kvalitātē, klimata pārmaiņas un iespējas tās ierobežot, dabas saglabāšana, tās daudzveidība.

Darbi iesniedzami elektroniski, aizpildot elektronisko pieteikuma formu

Mazsalacas vidusskolas memu saite https://drive.google.com/drive/folders/11AEaZnEIVVJV5CX06e8hLBOpfInIzkpJ

Lai veicinātu jauniešos interesi par konkursu un izpratni par mēmju veidošanu, tiks organizētas tematiskas nodarbības un darbnīcas “Mūsu iespējas un atbildība vides un dabas resursu izmantošanā”, “Mēmes. Kas tār ir? Kā tās veidot?”. 

Konkursa nolikums pieejams tiešsaistē http://www.sadarbibasplatforma.lv/ 

Plašāka informācija par konkursu pieeja nolikumā.

Konkursu projekta “Atbildīgi par rītdienu” ietvaros organizē biedrība “Sadarbības platforma” sadarbībā ar Mazsalacas vidusskolu.

Projekts top ar Latvijas vides aizsardzības fonda finansiālu atbalstu.

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.