Limbažu novadā rosība – Latvijas Mazpulku rudens forums “Zaļākais uzņēmējdarbībai laukos” un lauku labumu tirdziņš

10.10.2019

Sestdien, 12.10.2019., Limbažu sākumskolā norisināsies pirmais šī gada rudens projektu forums, kura laikā mazpulcēni iepazīstinās ar savu izstrādāto projektu veikumu šajā gadā. Projektu foruma ietvaros notiks mazpulcēnu mājās audzēto lauku labumu tirdziņš, vides darbnīcas un mazpulcēnu īstenoto projektu prezentācijas.

Pasākuma mērķis ir apzināt aktīvākos biedrības „Latvijas Mazpulki” biedrus, novērtēt un sniegt atzinību mazpulcēnu paveiktajam darbam mazpulcēnu projektu ietvaros. Forumā piedalās visi mazpulcēni, kas veiksmīgi izstrādājuši un aizstāvējuši savus projektus vietējā mazpulka ražas skatē. Mazpulcēni prezentēs savus projektus šādās jomās – pētījuma projekts "Iepazīsim soju", biznesa projekts "Krāsainie burkāni", projekts "Latviešu karavīrs laikmetu griežos", projekts "No pasakas līdz spēlei" un “Gribu būt vides draugs”, kā arī citās dārzkopības, rokdarbu, vides un novadpētniecības jomās. Šajā forumā tiks atklāta vides padomu klade, kura tapusi projekta “Zaļākai uzņēmējdarbībai laukos” ietvaros.

Viena no vērtībām, ko iegūst mazpulcēni ir prasmes uzņēmējdarbībā agrā vecumā. Bieži vien mazpulcēni projektus raksta par dažādām precēm un produktiem, kurus ražot un vēlāk pārdot. Tieši tāpēc katrā forumā mazpulcēniem tiek dota iespēja savus izaudzētos produktus pārdot rudens tirdziņos.

Šoreiz mazpulcēnu lauku labumu tirdziņš norisināsies no plkst. 9.30 līdz 11.45 veikalā “TOP”, Rīgas ielā 23a, Limbažos.

Aicinām Limbažu iedzīvotājus un viesus novērtēt un iegādāties mazpulcēnu darba augļus! Mazpulcēni tirgosies ar rokdarbiem, dārzeņiem, ogām, augļiem un citiem labumiem.

Projektu “Zaļākai uzņēmējdarbībai laukos” finansiāli atbalsta Latvijas vides aizsardzības fonds.

 

Informāciju sagatavoja Elīna Jogure,
Biedrības mediju un starptautisko projektu koordinatore
mob.tel. +37127279339

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.