Foto akcija „Šķiro un samazini!? Padalies, kā veicās!”

03.10.2019

No 1.oktobra līdz 30.novembrim biedrība “Daibes ilgtspējas centrs” un  SIA “ZAAO” Dabas un tehnoloģiju parks “URDA” organizē foto akciju „Šķiro un samazini!? Padalies, kā veicās!”. Akcijas laikā dalībnieki tiek aicināti iemūžināt videi draudzīgu rīcību un iedvesmot arī citus, publicējot attēlus izmantot tēmturus  #URDAšķirounsamazina un #atkritumminimum.

Foto akcija aicina ne tikai runāt par videi draudzīgu dzīves veidu, bet to arī izvērst darbībā gan ikdienā, gan svētku reizēs. Videi draudzīga rīcība paredz samazināt radīto atkritumu daudzumu vai censties tos neradīt vispār.

Akcijā var piedalīties ģimenes, draugu pulciņi, uzņēmumi, izglītības iestādes vai katrs atsevišķi. Dalība akcijā var būt kā aizraujošs piedzīvojums un izaicinājums. Ar akcijas uzdevumiem un nolikumu var iepazīties Dabas un tehnoloģijas parka “URDA” mājas lapā http://www.urda.lv/lv/akcijas.

Katra mēneša sākumā tiks noteikts aizvadītā mēneša iedvesmojošākais un atbilstošākais pasākuma vai ikdienas darbību atspoguļojums fotoattēlā, balstoties uz nolikumā noteiktajiem uzdevumiem. Akcijas noslēgumā abu mēnešu labākie piecdesmit akcijas dalībnieki tiksies kopīgā pasākumā dabas un tehnoloģiju parkā “URDA”, katra mēneša uzvarētājs saņems balvu no beziepakojuma veikaliem.

Foto akciju atbalsta beziepakojuma veikali: BURKA, TURZA, ieber.lv, Ber un sver, Zemes Draugs, Zeroveikals. 

Foto akcija noris biedrības “Daibes ilgtspējas centrs” projekta “URDA šķiro un samazina” (projekta Reģ.Nr.1-08/57/2019) ietvaros, ko finansē Latvijas vides aizsardzības fonds.

 

Vairāk informācijas:
Ieva Freimane-Mihailova
25459399

 

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.