Re:TV jaunajā sezonā piedāvā raidījumu ciklu “Es varu būt zaļš”

30.08.2018

No 9. septembra katru svētdienas vakaru plkst. 21:00 kanālā Re:TV atgriežas  raidījumu cikls “Es varu būt zaļš”. 6. sezonā raidījuma veidotāji stāstīs par iespējām un nepieciešamību dzīvot videi draudzīgāk. Skatītāji varēs smelties gan praktiskas idejas ikdienas paradumu veidošanā, gan izprast katras rīcības ietekmi uz kopējo vides stāvokli.

Raidījumus veidos četras rubrikas: “Klimata pārmaiņas”, “Zaļais pētījums”, “Vietējie dabā” un “Otrā elpa”. “Klimata pārmaiņas” rubrikā stāstīsim par iespējām, kā mainīt ikdienas paradumus un iesaistīties klimata “ārstēšanā”. Rubrikā “Zaļais pētījums” iesaistīsimies eksperimentos un nelielos pētījumos, piemēram, par pārtikas produktu sastāvu. “Vietējie dabā” rubrikā skatītājiem būs iespēja iepazīt dažādas īpaši aizsargājamās dabas teritorijas. Savukārt rubrikā “Otrā elpa” caur personu pieredzes stāstiem mēģināsim paši iespēju robežās samazināt jaunu atkritumu rašanos un jau esošos atkritumus pārstrādāt. Raidījumos piedalīsies vides  eksperti, dabas pētnieki un entuziasti, uzņēmēji un citi videi draudzīga dzīvesveida praktizētāji.

Pirmais raidījums kanālā Re:TV būs jau 9. septembrī plkst. 21:00. Šajā reizē dosimies uz Slīteres Nacionālo parku. Tāpat piedalīsimies eksperimentā, lai noskaidrotu, cik tīra ir Latvijas piekraste. Vēl 6. sezonas 1. raidījumā kopā ar Rīgas Tehniskās universitātes mācībspēku mērīsim atgāzes un noskaidrosim, kas ietekmē gaisa kvalitāti pilsētvidē.

Raidījumu ciklu finansiāli atbalsta Latvijas vides aizsardzības fonds.
 

Informāciju sagatavoja:
Paula Apsīte
Re:TV pašreklāmu redaktore
paula.apsite@retv.lv
T. 26631525

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.