Biedrība Latvijas Mazpulki aicina Madonas novada iedzīvotājus un viesus uz humoristisku izrādi "Vide Prožektoru Gaismās"

20.07.2018

Ceturtdien, 26. jūlijā plkst. 20:00 Ļaudonas estrādē skatītājus pulcēs vienlaikus jautra un dzīvesziņas pilna izrāde “Vide Prožektoru Gaismās”. Pasākums notiek ikgadējās Mazpulku vasaras nometnes ietvaros, kur pulcēsies Latvijas mazpulku aktīvisti. Laipni gaidīti izrādi apmeklēt arī vietējie Madonas novada iedzīvotāji, kā arī novada viesi (ieeja izrādē brīva).

Šis pasākums iecerēts kā izrāde - teatrāla saruna gan starp tiem, kas uz skatuves, gan tiem, kas zālē.  Kā jau nosaukums vēsta, galvenā izrādes tēma ir veltīta vides jautājumiem – aktualizēt sabiedrībā vides jautājumus, sniegt zināšanas, īpaši akcentējot praktisko jomu – videi, katra cilvēka veselībai un “maciņam draudzīgu” paradumu veidošanu.

Vides iedvesmotāja un izdevuma “Vides Vēstis” ilggadēja redaktore Anitra Tooma asprātīgās vārdu spēlēs uz skatuves satiksies ar dzejnieku, etīžu teātra “Nerten” dibinātāju un aktīvistu Tomu Treibergu. Anitras profesionālā erudīcija, asais redzējums un Toma literārā interese par cilvēka dabu un dažnedažādas, brīžiem smieklu, brīžiem – asaru vērtas rīcības ieganstiem, savijas dzīvīgā teatrālā tandēmā. Garlaicīgi nebūs!

Biedrība Latvijas Mazpulki ir lielākā bērnu un jauniešu organizācija Latvijā, kuras misija ir videi draudzīga rīcība ikdienā un labāka dzīve Latvijas laukos.

Uz tikšanos!

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.