Tapis plakāts par dabas parka “Piejūra” vērtību saudzēšanu

06.09.2017

Izveidots izglītojošs plakāts “Vesels dabas parks – vesels Tu!”, kas vēsta par darbībām, kas kaitē dabas parka ekosistēmai un sniedz ieteikumus, kā rīkoties, lai saglabātu dabas vērtības, vienlaikus gūstot no tā labumu.

Plakāta mērķis ir izglītot Carnikavas novada iedzīvotājus un dabas parka “Piejūra” apmeklētājus par saudzīgu attieksmi pret vidi un dabas parka atšķirīgajām dzīvotnēm – pludmali, mežainajām kāpām, piejūras pļavām, vecupēm, purviem un ezeriem.

Plakāti izvietoti dažādās Carnikavas novada apkārtnes publiskajās vietās – skolā, bērnudārzā, Apmeklētāju centrā un citviet.

Aicinām plakātu izglītojošos nolūkos izmantot arī elektroniskā veidā vai izdrukāt sev vēlamā formātā. Plakāti pieejami latviešu un krievu valodā.

Plakātu elektroniskās versijas lejupielādējamas biedrības “Baltijas krasti” interneta vietnē.

Plakāts tapis Latvijas vides aizsardzības fonda finansētā projekta Nr. 1-08/221/2017 “Vesels dabas parks – vesels Tu!” ietvaros. Projektu īsteno nodibinājums „Eko forums” sadarbībā ar Carnikavas novada pašvaldību un biedrību “Baltijas krasti”.

Aicinām sekot projekta “Vesels dabas parks – vesels Tu!” jaunumiem interneta vietnē http://baltijaskrasti.lv un sociālajos tīklos:

https://www.facebook.com/baltijaskrasti.lv/  
https://twitter.com/balticoasts

Kontaktinformācijai:
Rita Arāja
E-pasts: rita.araaja@gmail.com
Tel.: 28262608

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.