Valsts prezidents apmeklēs Dabas koncertzāli 17.jūnijā Dvietes palienē

16.06.2017

Valsts prezidents Raimonds Vējonis apmeklēs vienu no Dabas koncertzāles – dabas, mūzikas, mākslas un video performancēm, kas notiks sestdien, 2017.gada 17. jūnijā dabas parkā “Dvietes paliene”, Ilūkstes novadā (http://ej.uz/Dviete_karte). Raimonds Vējonis ir ne tikai apmeklējis Dabas koncertzāles pasākumus kopš tās pirmsākumiem 2006. gada , bet ir arī Dabas koncertzāles patrons.

Šī gada dabas, mūzikas, mākslas un video performances veltītas 2017. gada bezmugurkaulniekam – augsnes dižsliekai. Valsts prezidents aicina ikvienu rast laiku un doties uz Dabas koncertzāli, lai iepazītu šī gada varoni un baudītu unikālas dabas, mūzikas, mākslas un video performances.

Dabas koncertzāle šogad notiks 17. jūnijā Dvietes palienē un 30. jūnijā Burtnieku novada palielņu pļavās. Pirms koncerta ikviens ir aicināts apmeklēt radošās un izziņas darbnīcas, kas izstrādātas sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi. Tajās, sākot no plkst. 19, varēs iepazīt sliekas ikdienu un uzzināt par tās nozīmi vides ekosistēmā. Savukārt koncerta sākums gaidāms neilgi pēc saulrieta.

Dabas koncertzāles koncerti notiek brīvā dabā, un ieeja ir bezmaksas. Aktuālajai informācijai sekojiet līdzi Dabas koncertzāles mājas lapā – www.dabaskoncertzale.lv un sociālajos tīklos, kā arī Dabas aizsardzības pārvaldes mājas lapā www.daba.gov.lv/. Projekts tiek īstenots ar Latvijas vides aizsardzības fonda atbalstu.

Papildus informācijai:

Ieva Upīte

Dabas koncertzāles pārstāve
Tālr.: 26447328
e-pasts: ieva.upite@gmail.com

 

Elīna Ezeriņa

Dabas aizsardzības pārvaldes
Sabiedrisko attiecību un vides izglītības nodaļas vadītāja
Tālr.: 26789874
e-pasts: elina.ezerina@daba.gov.lv

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.