Domā citādi – domā zaļi! Piesaki savu biroju zaļākajai kustībai Latvijā!

08.07.2016

Lai uzlabotu dzīves kvalitāti un popularizētu videi draudzīgu dzīvesveidu, biedrība “Eizenšteins un Dēli” sadarbībā ar televīzijas kanālu Rīga TV 24 un TVNet.lv, meklēs Latvijas Zaļāko darba kolektīvu.

Latvijas vide ir viena no tām lietām, kuru mantos mūsu bērni. Lai vairāk popularizētu videi draudzīgu dzīves veidu, ir tapusi sociāla veida kampaņa “Latvija kā zaļākā valsts pasaulē”, kuras mērķis ir iedvesmot uzņēmuma darbiniekus un vadītājus kļūt par zaļi domājošu uzņēmumu. Tādējādi mēs palīdzētu Latvijai 2020. gadā kļūtu par zaļāko valsti pasaulē.

Biedrība “Eizenšteins un Dēli” sadarbībā ar kanālu RīgaTV 24 un TVNet.lv aicina ikvienu uzņēmumu pievienoties un pretendēt uz Latvijas Zaļāko darba kolektīva titulu.

Neatkarīgi no tā, kāda ir tava nodarbošanās uzņēmumā, ikviens līdz 15. augustam var pieteikt savu biroju projektam. Sīkāku informāciju par kampaņu meklējiet Facebook lapā – Zaļākais darba kolektīvs.

Kustības ietvaros ir izstrādāti kritēriji, kurus uzņēmums, varēs ieviest savā darba vidē. Pietiks arī tikai ar vienu kritērija ieviešanu, lai uzņēmums varētu piedalīties kampaņā.

Projektu “Latvijas Zaļākais darba kolektīvs” FINANSIĀLI ATBALSTA LATVIJAS VIDES AIZSARDZĪBAS FONDS.

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.