• Sākums >
  • Aktualitātes >
  • Projektu jaunumi >
  • Seminārs par sabiedriskās ēdināšanas un pārtikas atkritumu pirmapstrādes nosacījumu izstrādi to turpmākai pārstrādei, izmantojot biotehnoloģijas

Seminārs par sabiedriskās ēdināšanas un pārtikas atkritumu pirmapstrādes nosacījumu izstrādi to turpmākai pārstrādei, izmantojot biotehnoloģijas

02.05.2016

Biedrība “Latvijas Atkritumu saimniecības asociācija” rīko semināru - diskusiju par    sabiedriskās ēdināšanas un pārtikas atkritumu pirmapstrādes nosacījumu izstrādi to turpmākai pārstrādei, izmantojot biotehnoloģijas.

Seminārs notiks 2016. gada 12. maijā, Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālā vides pārvaldes 1. stāva zālē, Rūpniecības ielā 23, Rīgā, no plkst.9.30 līdz 12.00.

Projekta sadarbības partneris ir Valsts vides dienests (VVD).

Semināra mērķis – iepazīstināt galveno mērķgrupu pārstāvjus ar sabiedriskās ēdināšanas un pārtikas atkritumu kā izejmateriāla sagatavošanas nosacījumiem turpmākai pārstrādei, izmantojot biotehnoloģijas.

Seminārs tiek rīkots Latvijas vides aizsardzības fonda finansētā projekta „Sabiedriskās ēdināšanas un pārtikas atkritumu pirmapstrādes nosacījumu izstrāde to turpmākai pārstrādei, izmantojot biotehnoloģijas” ietvaros.

Semināra programma pieejama ŠEIT

 

Papildus informācija:
Ināra Teibe
LASA, projekta vadītāja
E-pasts: inara.teibe@inbox.lv
Tālrunis: +371 29443292

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.