Lielā Talka jau rīt – 23.aprīlī!

22.04.2016

Sestdien, 23.aprīlī visā Latvijā noritēs Lielā Talka, kuras 2016.gada sauklis ir "Latvijai BŪT zaļai!" Lielajā Talkā ir aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas iesaistīties un dot savu ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā. Lielajā Talkā iedzīvotāji ir aicināti ne tikai vākt atkritumus, bet darīt arī citus darbus – stādīt kokus, iekārtot puķu dobes, izgatavot putnu būrīšus vai atjaunot infrastruktūras objektus.

Šogad atkritumi tiks vākti baltajos Lielās Talkas maisos un, ja plānots talkot un atkritumus vākt nelielā kompānijā, ieteicams atrast tuvāko oficiālo talkošanas vietu Talku kartē un sazināties ar tās atbildīgo par balto maisu saņemšanu. Par Lielās Talkas atkritumu maisu savākšanu un izvešanu ir atbildīga attiecīgā pašvaldība. Piepildītos maisus var atstāt TIKAI reģistrētajās talkas vietās un par to atrašanās vietu jāinformē talkas atbildīgais.

Lielās Talkas laikā atrastos bīstamos atkritumus nevajadzētu atstāt bez ievērības, bet ziņot par tiem izmantojot Vides SOS aplikāciju! Mobilo lietotni Vides SOS var lejupielādēt App Store un Google Play pakalpojumos.

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.