21.aprīlī biedrība „homo ecos:” rīko informatīvo semināru par kūdras purviem

14.04.2016

Biedrība “homo ecos:” sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju un Latvijas Nacionālo kūdras biedrību rīko informatīvo semināru  “Kūdras purvi, to klasifikācija un izmantošana valsts stratēģijas pamatdokumentu sagatavošanas kontekstā”.

Seminārs notiks 2016. gada 21.aprīlī LR Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā 409.telpā, 4.stāvā, no plkst.9.00 līdz 16.00.

Semināra mērķis: Purvu izmantošanā mūsdienās ļoti cieši saskaras ekonomiskās un vides aizsardzības intereses. Purvu ekosistēmas Latvijā ir unikālas ne tikai Eiropas, bet arī visas pasaules mērogā, tāpēc, plānojot to izmantošanu un aizsardzību, ir ļoti būtiski panākt vienotu izpratni visām ieinteresētajām pusēm par purvu izmantošanas un aizsardzības problemātiku, raksturojošiem terminiem un aktuālajiem izaicinājumiem saistībā ar valsts ilgtermiņa attīstības mērķiem un klimata pārmaiņu samazināšanu, kā arī pielāgošanos tām.

Seminārs tiek rīkots Latvijas vides aizsardzības fonda finansētā projekta   “Latvijas kūdras atradņu datu kvalitātes analīze, ieteikumu sagatavošana to uzlabošanai un izmantošanai valsts stratēģijas pamatdokumentu sagatavošanā” ietvaros.

Semināra programma pieejama ŠEIT

Lūgums reģistrēties semināram  līdz 19.aprīļa plkst 17.00, izmantojot reģistrācijas veidlapu: http://goo.gl/forms/NVX4KqatxW .

Arturs Jansons
Biedrība "homo ecos:"
Ernestīnes iela 12, Rīga, LV-1046
+371 29143115
arturs.jansons@homoecos.lv

Rudīte Vesere,
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas
Vides aizsardzības departamenta direktore,
Tālrunis: 67026464, 29488161,
e-pasts: rudite.vesere@varam.gov.lv
http://www.varam.gov.lv

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.