20.decembrī dabas izglītības centrā „Meža mājā” atvērto durvju diena

20.12.2014

Dabas izglītības centrā „Meža māja” ikviens aicināts iegriezties sestdien, 20. decembrī, kad šeit būs atvērto durvju diena ar tematisko saulgriežu pasākumu.

Apmeklētājiem šoreiz būs iespēja uzzināt jaunas un vēl nezināmas lietas, kā arī atsvaidzināt esošās zināšanas par saules, mēness un zvaigžņu nozīmi dabā. Radošajā darbnīcā būs iespējams izgatavot tradicionālos saulgriežu rotājumus – puzurus un saulītes.

Tā kā vilks ir 2014. gada dzīvnieks un decembris ir vilku mēnesis, tad iepazīsim labāk vilku – atklāsim viņa paradumus un kliedēsim dažus mītus.

 „Meža mājas” darba laiks sestdien, 20. decembrī būs no plkst. 11.00 līdz plkst. 15.00.

Sīkāka informācija par atvērto durvju dienas norisi skatāma Ķemeru nacionālā parka fonda mājas lapā: http://www.kemerunacionalaisparks.lv/?r=157&_.

Pasākumu rīko Ķemeru nacionālā parka fonds Latvijas vides aizsardzības fonda finansētā projekta „Dabas izglītības centra „Meža māja” darbības uzlabošana un pilnveidošana sabiedrības vides apziņas veicināšanai” ietvaros, sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi. Atvērto durvju dienas nedēļas nogalēs ir viena no projekta aktivitātēm un tiek plānotas vienu reizi mēnesī.

 

 

Kontaktinformācija:

Ieva Lazda

Ķemeru nacionālā parka fonda

Dabas izglītības speciāliste

Tālr. 26577265

E-pasts: ieva.lazda@daba.gov.lv

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.