• Sākums >
  • Aktualitātes >
  • Projektu jaunumi >
  • 12.decembrī Siguldā notiks projekta „Inovatīvas attālās izpētes metodes adaptēšana Eiropas Savienības (ES) nozīmes aizsargājamo biotopu kartēšanai un stāvokļa novērtēšanai” noslēguma seminārs

12.decembrī Siguldā notiks projekta „Inovatīvas attālās izpētes metodes adaptēšana Eiropas Savienības (ES) nozīmes aizsargājamo biotopu kartēšanai un stāvokļa novērtēšanai” noslēguma seminārs

11.12.2014

Īstenojot Eiropas Savienības (ES) aizsargājamo biotopu kartēšanas un novērtēšanas projektu, Vides risinājumu institūts (VRI) rīko projekta semināru, kas norisināsies šī gada 12.decembrī no plkst. 11:00 – 16:00 Siguldā, Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) telpās Baznīcas ielā 7.

Seminārā sniegsim ieskatu par attālās izpētes datu pielietošanas iespējām Latvijas un ES aizsargājamo biotopu kartēšanā un to stāvokļa novērtēšanā īpaši aizsargājamās dabas teritorijās un ārpus tām. Iepazīstināsim ar 2014.gadā ievāktajiem attālās izpētes datiem, to apstrādes procesu un analīzes rezultātiem dažādās biotopu grupās.

Projekta galvenais mērķis bija adaptēt un testēt attālās izpētes datu analīzes risinājumus ES nozīmes aizsargājamo biotopu kartēšanai Latvijas īpaši aizsargājamās dabas teritorijās un ārpus tām.

Projektu finansiāli atbalsta Latvijas vides aizsardzības fonds (LVAF).

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.