KONFERENCE „VIDES ZINĀTNE UN IZGLĪTĪBA LATVIJĀ UN EIROPĀ”

25.09.2014
p>2014. gada 24. oktobrī notiks ikgadējā konference „Vides zinātne un izglītība Latvijā un Eiropā”. Konferences priekšlasījumos nozares profesionāļi un eksperti sniegs ieskatu jaunākajos zinātniskajos pētījumos, iezīmēs izaicinājumus izglītībā ilgtspējīgai attīstībai, dalīsies pieredzē un meklēs risinājumus dažādu nozaru ekspertu iesaistei vides izglītības un zinātnes nodrošināšanā visos izglītības līmeņos.

Konferences programma iedalīta plenārsēdē un stenda referātu sesijā. Aicināti augstskolu, skolu, zinātniski – pētniecisko institūciju, nevalstisko organizāciju pārstāvji uzstāties konferences plenārsēdē vai zinātnisko stendu referātu sesijās. Konferences darba valoda ir latviešu un angļu valoda. Iesniegtās konferences tēzes tiks publicētas tēžu krājumā.

Pieteikties konferencei iespējams elektroniskā veidā līdz 30. septembrim, Latvijas vides zinātnes studentu apvienības tīmekļa vietnē www.lvzsa.lv. Konference notiks RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes (Āzenes ielā 12-1, Rīgā) telpās. Dalība konferencē ir bezmaksas.

Papildus informācija: konference@lvzsa.lv

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.