Tiek izsludināts foto konkurss “Dabas vērtības Rīgā”

18.09.2014

Tev ir aparāts, ar kuru var nofotografēt putnu, spāri vai tauriņu pie Daugavas Rīgā? Piedalies foto konkursā “Dabas vērtības Rīgā”, ko organizē Latvijas Ornitoloģijas biedrība (LOB) ar Latvijas vides aizsardzības fonda finansiālu atbalstu.

Konkursam var pieteikt 2014. gadā tapušas putnu, spāru un tauriņu fotogrāfijas, kas reģistrētas portālā Dabasdati.lv kā novērojumi Rīgas pilsētas teritorijā viena kilometra attālumā no Daugavas. Pieteikums jānosūta uz e-pastu riga@lob.lv (ar norādi “Foto konkursam”) līdz 2014. gada 25. oktobrim un tajā jānorāda saite uz Dabasdati.lv novērojumu, vārds, uzvārds un tālruņa numurs. Konkursa uzvarētāju apbalvošana notiks LOB vietējo grupu semināra laikā 2014. gada 8. novembrī, kad balvās tiks piešķirti vērtīgi putnu un kukaiņu noteicēji.

Vēl septembrī ir iespējams novērot spāres un tauriņus Daugavas piekrastē Rīgā. Viena no iespējām tos novērot ir pievienojoties izpētes ekspedīcijai Ķengaragā 27. septembrī (satikšanās plkst. 10.00 pie Ķengaraga putnu vērošanas torņa; ļoti vēlama iepriekšēja pieteikšanās uz e-pastu riga@lob.lv). Vairāk informācijas par ekspedīcijām šeit: http://www.lob.lv/lv/aktualitates.php?id=430

 

Foto konkursu “Dabas vērtības Rīgā” un putnu, spāru un tauriņu izpētes ekspedīcijas Ķengaragā finansē Latvijas vides aizsardzības fonds projekta "Sabiedrības iesaiste bioloģiskās daudzveidības izpētē Rīgā" ietvaros.

 

Foto konkursa „Dabas vērtības Rīgā” nolikums

 

Informācija par konkursu: Agnis Bušs, agnis@putnidaba.lv

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.