Valmieras pilsētas svētkos ZAAO aicina iesaistīties interaktīvā akcijā „Atkritumi=resursi!

03.07.2014

Sestdien, 5.jūlijā Valmieras pilsētas svētku laikā Vecpuišu parka teritorijā SIA ZAAO (ZAAO) aicina atnākt uz interaktīvu telti, kurā būs iespēja uzlabot prasmes pareizā atkritumu šķirošanā, iegūt izglītojošus un informatīvus materiālus par atkritumiem kā vērtīgiem resursiem. Būs pieejama arī informācija par to, kā darbojas vienīgā legālā atkritumu noglabāšanas vieta Ziemeļvidzemē - reģionālais atkritumu apsaimniekošanas centrs „Daibe”.

ZAAO speciālisti piedāvās arī iespēju izspēlēt uzņēmuma organizētā galda spēļu konkursa interesantākās spēles, kas veidotas no izlietoto preču iepakojuma. Tiks piedāvātas gan izklaidējošas, viegli un ātri izspēlējamas spēles, gan spēles, kas prasa erudīciju un zināšanas par videi draudzīgu rīcību.

Interaktīvo akciju finansiāli atbalsta Latvijas vides aizsardzības fonds. Akcijas mērķis ir atraktīvā un viegli uztveramā veidā ZAAO darbības reģionā izglītot, informēt un iesaistīt iedzīvotājus atkritumu šķirošanā, lai samazinātu apglabājamo atkritumu daudzumu un veicinātu resursu atkārtotu izmantošanu. ZAAO ar minēto akciju plāno piedalīties vairāku pilsētu un novadu svētkos visas vasaras garumā.

Atgādinām, ka ZAAO ir pašvaldību uzņēmums, kas līdztekus atkritumu savākšanai, šķirošanai, uzglabāšanai, apstrādei, pārvadāšanai un apglabāšanai, lielu vērību pievērš arī sabiedrības informēšanas un izglītošanas aktivitātēm.

 

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.