TE! sezonas noslēgumā: Timrots Ainažos, spokošanās Dundagā, Gulbju ezers un velokultūra Rīgā

29.04.2014


Svētkos, 1. maijā plkst. 21:05, LTV 1 demonstrēs Latvijas jaunatklāšanas raidījuma TE! pavasara sezonas noslēdzošo epizodi. Tajā Pauls Timrots testēs ju?ras zini?bu dzimteni – Ainažus, savukārt Gustavs Terzens un Marta Selecka Dundagā centīsies iekļūt garu pasaulē, lai tiktos ar spokiem.

Māra Kampernova kopā ar velo-entuziastu Viesturu Silinieku atklās Bieriņu veloceļus, kas eleganti izstiepušies gar Mārupītes krastiem. Viņiem pievienosies leģendārais velosabiedrības pionieris Aleksandrs Briedis. Savukārt skulptūras dārza “Dainu kalns” tēlnieks Indulis Ranka Mārai atklās Rīgu no akmeņkaļu skatu punkta.

Māris Olte pie Gulbju ezera Talsu novadā rādīs, kā ikviens var mājās uzmeistarot fotoaparātu. Kā senāk. Noslēgumā pie ezera tiksies arī visi Tetieši, lai kopā radītu jaunu foto Latvijai.

TE! komanda veicina Latvijas apceļošanu visās gada sezonās un apzina vietējās vērtības, vietas, notikumus un cilvēkus. Raidījumu TE! veido VFS Films sadarbībā LTV, Latvijas Vides aizsardzības fondu, OlainFarm un Latvijas Mobilo Telefonu (LMT). TE! atbalsta Laima, Latvijas Pasts, Tūrisma attīstības valsts aģentūru, Latvijas Valsts meži un Volvo.

Raidījumu LTV 1 ekrānos var redzēt katru ceturtdienu plkst. 21:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 11:00. Visas raidījuma epizodes var skatīties arī VFS Films mājas lapā http://vfs.lv/. Pēc pavasara sezonas noslēguma 1.maijā un raidījums TV

 

 

Papildu informācijai: Eva Mežīte,
TE! Runā  T. + 371 26326 981
Draugiem.lv/teraidijums
Facebook.com/te.raidijums
Twitter.com/teraidijums
Arhīvs: http://vfs.lv/2013/te/

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.