24. aprīļa raidījumā TE! Līgatnes tūrisma tests, pumpurēšana Pāvilostā, filatēlistu arods

23.04.2014

Ceturtdien, 24. aprīlī plkst. 21:15 LTV 1, Latvijas jaunatklāšanas raidījumā TE!  Māris Olte Pāvilostā nogaršos pavasara vēstnešus – pumpurus, asnus, ziedus un citus gardumus. Sižetā skaidros, ko no tā visa vajadzētu un nevajadzētu lietot uzturā.

Māra Kampernova Rīgā atklās divus stāvpasākumus – vienu bāros, otru ūdenī, bet Pauls Timrots tūrismu testēs Līgatnē.

Marta Selecka ar Gustavu Terzenu pētīs filatēlistu arodu un svinēs raidījuma TE! pastmarkas izdošanu. Pastmarkā attēlotais stilizētais raidījuma nosaukums un atpazīstamības simbols – grābeklis, vēsta, ka Latvija aizgrābj ar savām unikālajām vērtībām, ainavām, cilvēkiem, viņu stāstiem un darbiem. Pirmoreiz Latvijas Pasts izdod pastmarku, kas veltīta TV raidījumam.

TE! komanda veicina Latvijas apceļošanu visās gada sezonās un apzina vietējās vērtības, vietas, notikumus un cilvēkus. Raidījumu TE! veido VFS Films sadarbībā LTV, Latvijas Vides aizsardzības fondu, OlainFarm un Latvijas Mobilo Telefonu (LMT). TE! atbalsta Laima, Latvijas Pasts, Tūrisma attīstības valsts aģentūru, Latvijas Valsts meži un Volvo.

Raidījumu LTV 1 ekrānos var redzēt katru ceturtdienu plkst. 21:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 11:00. Visas raidījuma epizodes varēs skatīties arī VFS Films mājas lapā http://vfs.lv/.

 

Papildu informācijai:

Eva Mežīte, TE! Runā T.+ 371 26326 981

 Draugiem.lv/teraidijums Facebook.com/te.raidijums

Twitter.com/teraidijums

Arhīvs:http://vfs.lv/2013/te/

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.