17.aprīļa raidījumā TE!: multikulturālā Latgale, noslēpumainā Olaine, ielu muzikantu kultūra Rīgā

14.04.2014

LV jaunatklāšanas komanda 17. aprīļa raidījumā TE!, ko varēs skatīties LTV 1 plkst. 21:15, izrādīs multikulturālo un daudz-konfesionālo Latgali. To pētīs un ar vietējiem tiksies Marta Selecka un Gustavs Terzens.

Raidījuma jaunpienācējs Uldis Brūders izstaigās noslēpumainās Olaines takas, savukārt Māra Kampernova iepazīst ielu muzikantu kultūru Rīgā. Sev neierastā formā muzicēs arī kāds slavens mākslinieks.

Dace Grimze dalīsies bitenieku stāstos, uz sarunu aicinot bitenieku Jāni Vainovski. Skatītāji varēs nobaudīt medu ar ogu garšu.

TE! komanda veicina Latvijas apceļošanu visās gada sezonās un apzina vietējās vērtības, vietas, notikumus un cilvēkus. Raidījumu TE! veido VFS Films sadarbībā LTV, Latvijas Vides aizsardzības fondu, OlainFarm un Latvijas Mobilo Telefonu (LMT). TE! atbalsta Laima, Latvijas Pasts, Tūrisma attīstības valsts aģentūru, Latvijas Valsts meži un Volvo.

Raidījumu LTV 1 ekrānos var redzēt katru ceturtdienu plkst. 21:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 11:00. Visas raidījuma epizodes varēs skatīties arī VFS Films mājas lapā http://vfs.lv/.

 

Papildu informācijai: Eva Mežīte,
TE! Runā  T. + 371 26326 981 |
 Draugiem.lv/teraidijums
Facebook.com/te.raidijums
Twitter.com/teraidijums
Arhīvs: http://vfs.lv/2013/te/

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.