10. aprīļa raidījumā TE!: naudas reinkarnācija Liepājā, tūrisma tests Rūjienā, LV labākie pastnieki no Vērgales, stikla māksla Rīgā

04.04.2014

Pauls Timrots raidījumā testēs tūrismu Rūjienā, bet Gustavs Terzens un Marta Selecka satiks Latvijas labākos pastniekus – vīru un sievu no Vērgales, kuri kopā par pastniekiem strādā jau daudzus gadus.

Māra Kampernova ar TE! Rīgā jaunatklās vitrāžas un galvaspilsētā atrodamus dažādus stikla mākslas darbus. Viens no galvenajiem apskates objektiem būs Rīgas Doma topošā vitrāža, kas ir spilgts laikmetīgās domāšanas un 21. gadsimta tehnoloģisko iespēju paraugs.

TE! komanda veicina Latvijas apceļošanu visās gada sezonās un apzina vietējās vērtības, vietas, notikumus un cilvēkus. Raidījumu TE! veido VFS Films sadarbībā LTV, Latvijas Vides aizsardzības fondu, OlainFarm un Latvijas Mobilo Telefonu (LMT). TE! atbalsta Laima, Latvijas Pasts, Tūrisma attīstības valsts aģentūru, Latvijas Valsts meži un Volvo.

Raidījumu LTV 1 ekrānos var redzēt katru ceturtdienu plkst. 21:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 11:00. Visas raidījuma epizodes varēs skatīties arī VFS Films mājas lapā http://vfs.lv/.

 

Papildu informācijai:
Eva Mežīte, TE! Runā T.+ 371 26326 981
Draugiem.lv/teraidijums
Facebook.com/te.raidijumsTwitter.com/teraidijums
Arhīvs:http://vfs.lv/2013/te/

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.