27. martā TE!: ūdensrijēji Allažos, Skrīveros un Sērenē, papīra darināšana Salacgrīvā un Kundziņsala

26.03.2014

Dace Grimze ar TE! Dara Salacgrīvā mācīsies darināt papīru no salmiem, kaņepēm, zāles un arī veca papīra. Parādīs risinājumu, ko, bez dedzināšanas, var iesākt ar kūlu.

Māra Kampernova ar TE! Rīgā dosies uz vienu no desmit Rīgas apkaimes salām, kas ir arī viena no klusākajām Rīgas vietām – uz Kundziņsalu. Te jau vairākās paaudzēs dzīvo Zeibotu dzimta. Par Kundziņsalas vēsturi stāstīs rakstnieks un radio raidījumu vadītājs Andris Zeibots. Skaistākas salas vietas izrādīs māksliniece Ineta Berkmane. Netiks aizmirsta arī Kundziņsalas glābšanas biedrība.

Raidījuma mērķis ir veicināt Latvijas apceļošanu visās gada sezonās un apzināt vietējās vērtības, vietas, notikumus un cilvēkus. Raidījumu TE! veido VFS Films sadarbībā LTV, Latvijas Vides aizsardzības fondu, OlainFarm un Latvijas Mobilo Telefonu (LMT). TE! atbalsta Laima, Latvijas Pasts, Tūrisma attīstības valsts aģentūru, Latvijas Valsts meži un Volvo. Par raidījumu informē radio SWH, žurnāls IR un IR Brīvdienas, Tvnet.

Raidījumu LTV 1 ekrānos var redzēt katru ceturtdienu plkst. 21:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 11:00. Visas raidījuma epizodes varēs skatīties arī VFS Films mājas lapā http://vfs.lv/.

 

Papildu informācijai:
Eva Mežīte, TE! Runā 
T. + 371 26326 981
Draugiem.lv/teraidijums
Facebook.com/te.raidijums
Twitter.com/teraidijums
Arhīvs: http://vfs.lv/2013/te/

Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājas lapu, jūs piekrītat izmatot mūsu sīkdatnes.